Nicolas opent tattoozaak midden in coronatijd: “Geen probleem, toch?”

Nicolas Cauliez (28) uit Harelbeke, hier aan het werk in zijn eigen tattoozaak in de Kerkstraat in Kuurne. Een van zijn vrienden liet er een leeuw op zijn borst zetten.
Henk Deleu Nicolas Cauliez (28) uit Harelbeke, hier aan het werk in zijn eigen tattoozaak in de Kerkstraat in Kuurne. Een van zijn vrienden liet er een leeuw op zijn borst zetten.
Nicolas Cauliez (28) uit Harelbeke staat vanaf deze week te tatoeëren in zijn eigen tattoozaak in de Kerkstraat in Kuurne. “Waarom zou ik me laten afschrikken om een eigen zaak te openen in deze minder evidente tijden? Als je positief denkt, komen er positieve dingen op je af. Ik zie dus geen problemen”, klinkt het vol vertrouwen.

Nicolas leerde de stiel bij een aantal andere tattoo-artiesten. Hij is gespecialiseerd in ‘fotorealistische’ tatoeages. “Wie de afbeelding van zijn kinderen of ouders op zijn lichaam wil laten zetten, is bij mij dus aan het juiste adres.” En van een lief? “Dat doe ik iets minder graag”, lacht Nicolas. “Ik vraag dan toch altijd wel eens door over hoelang hij of zij al samen is met dat lief. Maar ook voor andere types tattoos kan je bij mij terecht. In het algemeen zet ik geen tatoeages waar ik niet achter sta, dat vind ik heel belangrijk. Als artiest moet je altijd zelf tevreden zijn over je werk.”

Henk Deleu
Henk Deleu