Maurice en Lenn halen opnieuw glas op voor goede doel

Neefjes Maurice Quequin (10) en Lenn Devlaeminck (9), die vorig jaar met hun go-carts overal in Kuurne oud glas gingen ophalen om naar de glasbol te brengen in ruil voor een centje, breien een vervolg aan ‘glasophaling for life’. 
Foto Henk Deleu
Henk Deleu Neefjes Maurice Quequin (10) en Lenn Devlaeminck (9), die vorig jaar met hun go-carts overal in Kuurne oud glas gingen ophalen om naar de glasbol te brengen in ruil voor een centje, breien een vervolg aan ‘glasophaling for life’. Foto Henk Deleu

Neefjes Maurice Quequin (10) en Lenn Devlaeminck (9), die vorig jaar met hun go-carts overal in Kuurne oud glas gingen ophalen om naar de glasbol te brengen in ruil voor een centje, breien een vervolg aan ‘glasophaling for life’. Ze trekken dit jaar opnieuw de straat op om geld in te zamelen. Het concept is eenvoudig: als ze bij je aanbellen, kan je hen oud glas meegeven dat ze voor jou naar de glasbol brengen. In ruil geef je een vrije bijdrage. De goeie doelen die ze dit jaar gekozen hebben, zijn Bednet en het Kinderkankerfonds. Op 9 november starten ze in de Kouterstraat en Gasthuisweide, verder doen ze nog de Seizoenwijk en Najaarsweg (16/11) aan, de Kattebelweg en de Kattestraat (23/11), de Meihoek en Abelenstraat (30/11), Sint-Pieter (7/12) en de Leiehoek (14/12). De Hoevewijk en Bonaerde doen ze ‘ergens eens op een avond, als er even tijd is’. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.