Mardi Gras dit jaar in het thema van The Great Gatsby

Studenten eventmanagement Jamie Taffeiren, Matthias Delecluyse,  Najomie Maene, Amber Beernaert, Lotte Gruyaert en Chloé Verolleman.
Alexander Haezebrouck Studenten eventmanagement Jamie Taffeiren, Matthias Delecluyse, Najomie Maene, Amber Beernaert, Lotte Gruyaert en Chloé Verolleman.
Het thema van de feesten na de paardenrennen in de Kubox naast de hippodroom in Kuurne is dit jaar The Great Gatsby. Studenten Event Management van de Hogeschool Vives organiseren het exclusieve feestje. “De hele Kubox zal in zwart, wit en goud aangekleed worden en ook de dresscode staat in het teken van de film met Leonardo DiCaprio”, zegt studente Amber Beernaert. 

“We kregen enkele evenementen waarbij we onze top drie mochten noteren welke we graag zouden willen organiseren”, zegt studente Event Management aan de Hogeschool Vives Amber Beernaert die samen met nog vijf andere studenten het feestje organiseert. “We zijn heel blij dat wij Mardi Gras toegewezen kregen. We stelden enkele thema’s voor aan de leden van de Orde van de Ezel, zij kozen uiteindelijk voor een exclusief kader in het teken van de film The Great Gatsby. De dresscode is jaren twintig. Voor de vrouwen kan dat gepaard gaan met extra veren en een haarband. De hele Kubox zal ook in Great Gatsby-stijl aangekleed worden. De gasten moeten zich op een exclusief feestje wanen, en daar hoort ook een rode loper bij natuurlijk.” Mardi Gras vindt plaats op 5 maart, de paardenwedstrijden starten al om 12.30 uur op de hippodroom. De opbrengst van het feestje nadien wordt dit jaar geschonken aan De Branding waar mensen met een beperking tewerkgesteld worden.  Voor wie nog inspiratie wil opdoen voor de dresscode kan terecht op de website https://www.dresscode.nl/vintage/jaren-20/?
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.