Linum Foundation schenkt 7.500 euro aan twee organisaties die zich inzetten tegen de zeldzame stoornis PID

Op de foto: Ellen Desmet van Bubble Id, Hella Debelder van het Kids Fonds, dokter Geert Veldeman, bestuurder, en Fred Vanderbeke, oprichter en bezieler van de Linum Foundation vzw. Het meisje is het dochtertje van Ellen, Sofia Corne uit Wevelgem. Zij lijdt aan PID.
Linum Op de foto: Ellen Desmet van Bubble Id, Hella Debelder van het Kids Fonds, dokter Geert Veldeman, bestuurder, en Fred Vanderbeke, oprichter en bezieler van de Linum Foundation vzw. Het meisje is het dochtertje van Ellen, Sofia Corne uit Wevelgem. Zij lijdt aan PID.

Fred Vanderbeke en dokter Geert Veldeman van de Kuurnse Linum Foundation hebben in het UZ Gent 2 cheques van telkens 7.500 euro overhandigd aan de verantwoordelijken van respectievelijk Kids Fonds en Bubble ID. Beide organisaties zetten zich dagelijks in voor de strijd tegen PID, primaire immuunstoornissen.

Linum Foundation is een vzw opgericht door Fred Vanderbeke, gedelegeerd bestuurder van het Kuurnse bedrijf Linum Europe NV, een distributeur van afgewerkte producten en onderdelen binnen de verwarming, ventilatie en aircomarkt. De Linum Foundation zet geregeld acties op poten om slachtoffers van zeldzame ziekten te helpen. Ze doen dat enerzijds door hen financieel te steunen, omdat hun behandelingen niet altijd volledig en soms bijna helemaal niet worden terugbetaald, en anderzijds door het wetenschappelijk onderzoek naar dergelijke zeldzame ziekten te ondersteunen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.