Jaar cel met uitstel voor verkrachting vrouw na avondje uit

Rechtbank Kortrijk
Alexander Haezebrouck Rechtbank Kortrijk
Een 44-jarige man uit Kuurne is veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar met uitstel voor de verkrachting van een vrouw op de achterbank van zijn auto. Wat er precies gebeurd is, herinneren beiden niet meer omdat ze ladderzat waren. Wel werd sperma van de man op de kledij van het slachtoffer aangetroffen.

De 44-jarige beklaagde en de vrouw ontmoetten elkaar in de nacht van 30 maart vorig jaar in café Den Blauwen Engel in Lauwe. Omdat de vrouw veel te veel gedronken had, vroeg ze aan Franky S. om haar naar huis te voeren. In plaats daarvan reed hij naar een afgelegen straatje in Aalbeke. Wat daar precies gebeurd is, is onduidelijk. Volgens de vrouw werd ze op de achterbank van de auto verkracht. Over hoe ze daar belandde en of ze duidelijk heeft gemaakt dat ze het niet wou, bestaat geen zekerheid. Beiden gaven aan dat ze ladderzat waren en zich maar bitter weinig herinnerden van die avond. Wel herinnerde de vrouw dat ze veel pijn had toen ze wakker werd. Wel werd sperma teruggevonden van de man op de kledij van de vrouw. Naast de celstraf moet hij ook een geldboete van 1.600 euro betalen. Aan het slachtoffer moet hij 2.500 euro betalen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.