Drijf-in cinema in Vlaspark wordt jaarlijkse traditie, publiek kiest voor ‘The Greatest Showman’

Op 30 mei vindt in het Vlaspark in Kuurne de tweede editie plaats van de ‘Vlaspicknick’ en de ‘Drijf-in cinema’.
Joyce Mesdag Op 30 mei vindt in het Vlaspark in Kuurne de tweede editie plaats van de ‘Vlaspicknick’ en de ‘Drijf-in cinema’.
In het Vlaspark in Kuurne vindt op 30 mei de tweede editie plaats van de ‘Vlaspicknick’ en de ‘Drijf-in cinema’. “Vorig jaar hebben we een groots tweedaags feest gemaakt van de opening van het Vlaspark”, zegt burgemeester Francis Benoit (CD&V). 

“Omdat die tweedaagse zo’n groot succes was, hebben we besloten er een vervolg aan te breien. We kiezen dit keer om alle activiteiten op één dag te bundelen, maar het wordt wél zeker en vast de moeite om die dag naar het Vlaspark af te zakken. We starten met een Vlaspicknick om 11.30 uur. Iedereen brengt zelf zijn picknick en eventueel een picknickdeken mee. Wij zorgen voor sfeer en randanimatie en er zijn ook bars en foodtrucks aanwezig. In de namiddag plannen we, tussen 14 uur en 18 uur, een pak workshops voor kinderen. Zo maken we samen een minituintje, een bijenhotel, een knikkerbaan, een bamboehut,... Vanaf 18 uur tot 22 uur kan er nog eens samen gegeten worden. Er zijn foodtrucks, we zorgen voor een dj-booth en wie wil kan een rondje varen op de Heulebeek. Om 22 uur, wanneer het donker is, zorgen we opnieuw voor een Drijf-in cinema. De film die wordt gespeeld is ‘The Greatest Showman’, een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness. Op Facebook werd die het meest gekozen. Of dit evenement een jaarlijkse traditie wordt? Als het aan ons ligt zeker wel”, besluit Benoit.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.