rv
Volledig scherm
© rv

Kunstenaars steken nutsvoorzieningskastjes in een nieuw jasje en laten zich inspireren door sprookjes

ZwijndrechtZwijndrecht heeft sinds kort een eigen Tour Elentriek. Negen artiesten staken nutsvoorzieningskastjes in een nieuw kleedje met hun visie op het thema ‘sprookjes en tijd’.

  1. Beschuldigde praat zichzelf aan de galg tijdens verhoor over steekpartij op ex: “Mijn kinderen zijn hun moeder kwijt? Ik trouw wel met een nieuwe vrouw”
    PREMIUM
    VILVOORDE/LEUVEN

    Beschuldig­de praat zichzelf aan de galg tijdens verhoor over steekpar­tij op ex: “Mijn kinderen zijn hun moeder kwijt? Ik trouw wel met een nieuwe vrouw”

    Beschuldigde Lecha Sultakhanov (40) heeft zich tijdens zijn verhoor over de feiten behoorlijk vastgereden in de selectief voorgewende zwarte gaten in zijn geheugen. De man staat terecht voor de moord op zijn 31-jarige ex-vrouw, die op oudejaarsdag 2018 met messteken om het leven werd gebracht. Ook over eerdere slagen aan de moeder van zijn twee kinderen kon de Tsjetsjeen zich maar weinig herinneren. “U heeft toen zes maanden cel gekregen. Waarvoor een assisenproces al niet goed is”, friste een geprikkelde voorzitter ‘s mans geheugen op.