In Antwerpen stonden drie jaar geleden 30.000 fans de Belgen aan te moedigen voor een groot scherm op de Scheldekaaien. Een scenario dat ook klaarligt voor dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
In Antwerpen stonden drie jaar geleden 30.000 fans de Belgen aan te moedigen voor een groot scherm op de Scheldekaaien. Een scenario dat ook klaarligt voor dit jaar. © Benoit De Freine

Kunnen we met zijn allen dromen van EK voetbal op groot scherm? Sommige steden durven nog dromen van een groot volksfeest

Morgen beslist het Overlegcomité of en hoe de horeca haar deuren zal mogen openen. Ook al is er dan nog geen definitieve duidelijkheid - het zal meer dan waarschijnlijk voor een groot deel van de cijfers afhangen -, toch durft men dan al eens voorzichtig dromen van meer. Zeker met het EK voetbal in zicht deze zomer. Wij legden ons oor te luister in verscheidene steden. De antwoorden die we kregen zijn opmerkelijk verschillend. 

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Groen Pajottenland gaat op zoek naar de mooiste bomen in de streek
  Pajottenland

  Groen Pajotten­land gaat op zoek naar de mooiste bomen in de streek

  Onder impuls van An Lovato van Groen Pajottenland wordt er gezocht naar de mooiste bomen van het Pajottenland. Die kan zowel in jouw tuin staan als ergens langs de weg. Nomineer jouw mooiste boom door een foto, een paar zinnen uitleg én de exacte locatie te mailen naar groenpajottenland@gmail.com. Of plaats deze op Facebook of Instagram met #mooisteboom #groenpajottenland. In het najaar zal er met alle inzendingen een fietstocht georganiseerd worden langs de genomineerde bomen en wordt de mooiste boom in de streek geselecteerd.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar