Hof van Cleve ook nummer één bij Foodtaster

Peter Goossens, chef van sterrenrestaurant Hof van Cleve
Ronny De Coster Peter Goossens, chef van sterrenrestaurant Hof van Cleve
Restaurant Hof van Cleve, van de bekende sterrenchef Peter Goossens, blijft ook in een nieuwe rangschikking van de digitale restaurantgids Foodtaster.be het beste Belgische restaurant.

In de top 40 die de site vorig jaar publiceerde, was Hof van Cleve ook al de nummer 1, gevolgd door Bon Bon van Christophe Hardiquest (Sint-Pieters-Woluwe) op 2 en Bartholomeus op 3. Bon Bon prijkt dit jaar op de zesde plaats.

Op twee en drie volgen respectievelijk The Jane (Nick Bril) en Sea Grill, in het centrum van Brussel. Bartholomeus, in Heist, en La Source, in Lanaken, vervolledigen de top vijf. Volgens Foodtaster hebben Bartholomeus en La Source het meeste groeipotentieel.

10.000 bezoekers

Foodtaster.be bestaat sinds 2014, en werd opgericht door maître-sommelier François Huysmans. De site zegt volledig onafhankelijk te werken en bijna 10.000 bezoekers per maand over de vloer te krijgen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.