Aanschuiven na reeks ongevallen op E17 in Kruishoutem

Drie ongevallen met samen tien auto's, maar geen gewonden


Verkeer schuift in beide richtingen aan.
Ronny De Coster Verkeer schuift in beide richtingen aan.

Er staat op de E17 in Kruishoutem in beide richtingen een kilometerslange file aan te schuiven als gevolg van verschillende ongevallen. Er zijn tien auto’s bij betrokken. Er vielen geen gewonden, maar de brandweer heeft handenvol werk om brokstukken te ruimen.

Het eerste ongeval gebeurde, toen een auto en een bestelwagen op elkaar botsten. De bestelauto kwam daardoor eerst tegen de middenberm terecht en belandde uiteindelijk onder een vrachtwagen.

Het ging daarna ook mis in het verkeer dat voorbij het ongeval terug versnelde. Daar botsten nog eens drie wagens.

Ronny De Coster

In de staart van de file

En in de staart van de file zijn nog een vier auto’s tegen elkaar gereden. Die chauffeurs konden hun wagen zelf op de pechstrook parkeren.

Als gevolg van de ongevallen ligt het wegdek op verschillende plaatsen met brokstukken bezaaid.

Het verkeer schuift in beide rijrichtingen aan over een afstand van ongeveer 10 kilometer.

De brandweer heeft handenvol werk om de brokstukken op te ruimen.
Ronny De Coster De brandweer heeft handenvol werk om de brokstukken op te ruimen.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mario Vercaigne

    Ze gaan het nooit leren hè !!! Respect op de weg , wel hier in België niet hoor is van ikke en de rest kan stikken !!! Begrens de auto op 120 en al die gekke bestelwagens op 100 en zal stukken schelen !!! En al die gsm’s verbieden in auto’s enkel laten werken in carkid en met externe antenne !!