Zeven nieuwe nocturnes van Dirk Brossé in primeur op pianoconcert in kerk van Huise

Dirk Brossé zal zelf op de pianoavond aanwezig zijn.
Jan Aelberts Dirk Brossé zal zelf op de pianoavond aanwezig zijn.
Liefhebbers van pianomuziek kruisen dinsdag 19 maart aan in hun agenda. Davidsfonds Huise-Ouwegem-Zingem organiseert die avond een pianoconcert met nooit eerder uitgevoerde Belgische pianomuziek.

Wereldvermaard pianist Geert Callaert brengt tijdens de Nacht van de Geschiedenis in de kerk van Huise nieuwe en nooit eerder gespeelde muziek van componisten met Belgische roots.

Dirk Brossé

In primeur worden die avond in aanwezigheid van de componist zelf zeven nieuwe nocturnes van Dirk Brossé gespeeld. Op het programma staan ook een nieuwe compositie van Geert Callaert en Bart Verstraeten, onuitgevoerd werk van August Gevaert en stukken van Beethoven en César Franck.

Ter plaatse is een CD met deze pianowerken te koop. Een groot deel van de opbrengst van de pianoavond gaat naar het Fonds Lode Verbeeck.

Tickets

Het concert begint om 20 uur. De toegangsprijs bedraagt 18 euro. Tickets kosten 16 euro voor leden van het Davidsfonds en 8 euro voor kinderen tussen 6 en 12 jaar

Meer info: Bart Begine, tel. 0473/53.89.07, mail bartbegine@yahoo.com
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.