Vernieuwing wegdek Deinsesteenweg in Kruisem zal twee weken duren

De werfzone loopt van het kruispunt met de Bunderstraat (foto) tot de Kasteelstraat.
GoogleMaps De werfzone loopt van het kruispunt met de Bunderstraat (foto) tot de Kasteelstraat.
Aan de Deinsesteenweg (N494) in Kruisem wordt vanaf maandag gewerkt. Een aannemer herstelt op verschillende plaatsen het asfalt. De werkzaamheden zullen twee weken duren. Het verkeer richting Kruisem moet omrijden.

De aannemer herstelt beschadigd asfalt op de Deinsesteenweg tussen de Bunderstraat en de Kasteelstraat over een afstand van 2,3 km. Daarbij wordt het asfalt op verschillende plaatsen afgefreesd en voorzien van een nieuwe toplaag in asfalt of gietasfalt. Tegelijk wordt de verkeersdrempel aan de Tramstatie heraangelegd. De aannemer werkt per weghelft.

Omleidingen

De fietsers rijden om in beide richtingen via de Nazarethsedorpweg en de Simaeyzestraat. Het verkeer op de Deinsesteenweg (N494) richting Deinze kan langs de werfzone. Wie vanuit Kruisem rijdt, moet via de Passionistenstraat en Kasteelstraat. Ook de bussen van De Lijn van en naar Deinze volgen de omleiding Passionistenstraat en Kasteelstraat. Er worden twee bushaltes afgeschaft die gelegen zijn in de werfzone. De alternatieve haltes zijn haltes Markt en Duifhuisstraat. Alle info daarover is te vinden aan de bushaltes zelf of op de website www.delijn.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.