Vanaf dinsdag opnames voor tv-serie Red Light op en rond kasteeldomein Della Faille in Lozer

Het kasteeldomein Della Faille vormt het decor voor opnames van de nieuwe vtm-serie
Ronny De Coster Het kasteeldomein Della Faille vormt het decor voor opnames van de nieuwe vtm-serie
Op en rond het het kasteeldomein Della Faille in Lozer vinden vanaf dinsdag 19 november opnames plaats voor de nieuwe tv-serie Red Light. Die zal te zien zijn op vtm.

Carice van Houten en Halina Reijn, twee van Nederlands grootste actrices, hebben samen de fictiereeks bedacht. Naast hen speelt ook Maaike Neuville een hoofdrol. Ook Koen De Bouw, Geert Van Rampelberg, Joren Seldeslachts, Ruth Becquart, Sofie Decleir, Jeroen Perceval, Anne-Laure Vandeputte, Jonas Vermeulen, Herwig Ilegems en Peter Gorissen maken deel uit van de cast.

De opnames in Lozer vinden plaats van 19 en 26 november, telkens van dinsdag tot en met vrijdag. De filmploegen starten kort na de middag tot ten laatste 3 uur in de nacht en bevinden zich voornamelijk op het privédomein van het Kasteel Della Faille.

Weg afgesloten

Uitzonderlijk op dinsdag 19 november tussen 17.30 en 3 uur en op vrijdag 29 november van 14 tot 23 uur zal de openbare weg worden ingenomen om een actiescène in te blikken. Daardoor zullen de Appelhoekstraat en Akkerstraat parkeer- en verkeersvrij worden gemaakt.

Doordat de acteurs vuurwapens en knalpatronen gebruiken, zullen er geregeld luide knallen te horen zijn. Red Light is een Nederlands-Vlaamse coproductie van het Belgische Eyeworks en het Nederlandse WBITVP. De opnames vinden voor driekwart in Vlaanderen plaats. Bij ons zal de reeks op vtm te zien zijn, bij de noorderburen zendt BNNVARA ze uit. Wanneer dat gebeurt, is nog niet duidelijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.