Exclusief voor abonnees

Uit eten • Vinto Kruishoutem

Kruishoutem restaurant Vinto.
Ronny De Coster Kruishoutem restaurant Vinto.
Het bekende Kruisemse restaurant Vinto sloeg een maand geleden een nieuwe weg in. Sinds het vertrek van zijn vennoot en keukenchef runt Pieter Fraeyman de zaak met een jonge keukenbrigade. “Een duurzame neobistro met spannende gerechten en focus op elegantie”, prijst Vinto 2.0 zichzelf aan.

Een ‘Ginderella’ (€ 14), dat is een gin-tonic “op basis van Gents onkruid” zo prikkelt de sommelier onze nieuwsgierigheid terwijl we de aperitiefkaart doornemen. 

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.