Twee weken herstellingswerken aan Deinsesteenweg: verkeer richting Kruisem rijdt om

De wegenwerken zullen twee weken duren.
RV De wegenwerken zullen twee weken duren.
Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 4 november met herstellingswerken aan de Deinsesteenweg (N494) in Kruisem. De werken duren twee weken.

 De aannemer herstelt er op verschillende plaatsen tussen de Bunderstraat en de Kasteelstraat het asfalt om het rijcomfort te verbeteren. Tegelijk wordt de verkeersdrempel aan de Tramstatie heraangelegd. De aannemer werkt per weghelft. De fietsers rijden om in beide richtingen via de Nazarethsedorpweg en de Simaeyzestraat. Het verkeer op de Deinsesteenweg richting Deinze rijdt langs de werfzone. Het verkeer richting Kruisem rijdt om via de Passionistenstraat en Kasteelstraat. Ook het openbaar vervoer volgt een omleiding. Meer info over deze werken is te vinden op www.wegenenverkeer.be/kruisem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.