Tien dames willen Eikoningin worden en vijf mannen nemen deel aan verkiezing Eierboer in Kruishoutem

Wie van deze tien dames wordt de Eikoningin 2020?
Ronny De Coster Wie van deze tien dames wordt de Eikoningin 2020?
De kandidaten voor de verkiezingen van de Eikoningin en de Eierboer in Kruishoutem zijn bekend. “We gaan er op dit ogenblik ondanks de coronacrisis nog altijd vanuit dat de Gulden Eifeesten kunnen doorgaan”, zegt Joop Verzele, voorzitter van het organiserende comité en burgemeester van Kruisem.

De Gulden Eifeesten volgen tijdens het paasweekend het gekende stramien: de verkiezing van de Eierboer vindt plaats op zaterdag 11 april en de verkiezing van de Eikoningin vindt de dag nadien plaats. En op paasmaandag is er de Gulden Eiworp.

Aan de verkiezing van de Eierboer 2020 nemen vijf kandidaten deel. Sven Van Poucke (24), Jean-Baptiste Debaere (19), Thomas Steuperaert (25) en Sven Clauwaert (31) zijn Kruisemnaren, terwijl Sonny Coddens-Cornelis (30) uit Asper komt.

Eikoningin

Tien dames hebben de ambitie om Eikoningin te worden. Het zijn Evita Van Glabeke (17) uit Wortegem-Petegem, Shana Kellner (18) uit Kruisem, Jolien Dhaenens (25) uit Ledeberg, Angelina Tumbas (18) uit Sint-Martens-Latem, Yentl Drost (22) uit Kortemark, Lisse Van Sande (19) uit Opdorp, Kato Eeckhoudt (17) uit Nokere, Lisa De Meester (20) uit Ooigem, Kristen Heyneman (20) uit Adegem en Morgane De Wilde (22) uit Adegem.

Het volledige programma van feesten staat op de website www.guldeneifeesten.be

Dit zijn de vijf kandidaten voor de titel van Eierboer 2020.
Ronny De Coster Dit zijn de vijf kandidaten voor de titel van Eierboer 2020.