Terwijl iedereen aan het scherm gekluisterd zit om uitslagen te volgen, haalt Robrecht Bothuyne (CD&V) zijn verkiezingsborden weer binnen

Robrecht Bothuyne
Vlaams parlementslid Robrecht Bothuyne, tweede op de CD&V-lijst voor het Vlaams parlement, zit duidelijk niet aan het televisiescherm gekluisterd: de Kruisemse politicus heeft zijn korte broek aangetrokken en is al begonnen met het weghalen van zijn verkiezingsborden.

“Het is de beste manier om mijn zinnen te verzetten. We horen straks wel wat de kiezer heeft beslist. Op dit moment hebben we nog altijd geen uitslagen in Kruisem. Ik mag hopen dat onze gemeente een beetje minder zwart kleurt als dat elders in Vlaanderen kennelijk het geval is”, bedenkt Bothuyne.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.