Kruisems jongste gemeenteraadslid Laura Polfliet is 5de opvolger op CD&V-lijst voor Kamer

Laura Polfliet (23).
Repro DCRB Laura Polfliet (23).
Kruisems CD&V-gemeenteraadslid Laura Polfliet (23) komt op 26 mei op voor de federale verkiezingen. Ze krijgt de vijfde opvolgersplaats van de Oost-Vlaamse Kamerlijst van CD&V.

“Ik ben fier op de plaats die me is toegewezen. Met veel goesting wil ik vanuit Kruisem voluit voor een schoon Oost-Vlaanderen gaan”, zegt Laura Polfliet. De masterstudente Sociaal Werk en Sociaal Beleid (KUL) ambieert al van jongs af aan een job in de politiek. “De thema’s waarop ik graag mijn focus leg, zijn gezondheid, democratie, mensen-en grondrechten en werkbaar werk. Een nieuwe, jonge en kritische wind is soms nodig in het huidige politieke landschap”, aldus Polfliet.

In Kruishoutem is ze ook bekend als oud-penningmeester van de gemeentelijke jeugdraad en gewezen leidster van Chiro Vlinderia.

Eerder was al bekendgemaakt dat haar partijgenoot en Kruisems eerste schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger Robrecht Bothuyne de tweede plaats krijgt op de Vlaamse lijst van CD&V.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Karel Van Belleghem

    Wanneer word dat oranje cordon hier in Kruishoutem eindelijk eens van zijn ivoren toren geblazen?!