Een eerste schooldag vol nieuwigheden in de Vrije Basisschool Ouwegem

Dé verrassing op de eerste schooldag: het nieuwe hindernissenpark, een cadeau van het oudercomité van de school.
Ronny De Coster Dé verrassing op de eerste schooldag: het nieuwe hindernissenpark, een cadeau van het oudercomité van de school.
De Vrije Basisschool Ouwegem start het schooljaar met flink wat nieuwigheden: de sportzaal is verbouwd, het oudercomité heeft voor een nieuwe speeltuin gezorgd en Jo Debaene versterkt het directieteam.

De feestelijke start van het schooljaar begon in Ouwegem met een verrassing voor de dame die 35 jaar lang de schoolbusdienst heeft verzorgd. Rogine (85) kreeg niet alleen een daverend applaus, maar ook een toepasselijk afscheidscadeau: een miniatuurschoolbus met daarop foto’s van ‘haar’ schoolbuskinderen.

Het was de nieuwe directrice Jo Debaene, die Rogine in de kijker zette. Jo Debaene leidt de school tot februari in een duobaan met Marie-Christine Ghysels en neemt van dan alleen de leiding.

De school stelde maandag ook haar vernieuwde sporthal voor en de leukste verrassing voor de kinderen was ongetwijfeld het nieuwe natuurspeelpark. Dat is een cadeau van het oudercomité, dat er vele uren werk en ook 6.000 euro aan spendeerde. Het project kreeg 1.500 euro steun van Cera.

De vernieuwde sporthal.
Ronny De Coster De vernieuwde sporthal.
Gaby werd door de nieuwe directrice Jo Debaene uitgezwaaid als busbegeleidster.
Ronny De Coster Gaby werd door de nieuwe directrice Jo Debaene uitgezwaaid als busbegeleidster.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.