De Marolse Duwers loodsen mountainbikers Dwars door Kruishoutem

DMD zorgt ervoor dat deelnermers onderweg niets te kort komen.
Ronny De Coster DMD zorgt ervoor dat deelnermers onderweg niets te kort komen.
Mountainbikers en cyclorijders hebben op maandag 11 november afspraak in Kruishoutem. DMD Cycling Team organiseert er de veldtoertochten Dwars door Kruishoutem. Deelnemers kiezen uit drie verschillende omlopen.

Dwars door Kruishoutem is de voorbije jaren uitgegroeid tot een klassieker op de kalender van mountainbiketochten. Deelnemers vertrekken aan zaal Elckerlyc aan de Deinsesteenweg (wijk Marolle) voor een tocht van 25, 37 of 48 kilometer.

Inschrijven kan van 8 tot 14 uur. Er is ook een kidstour op een aangepast parcours. Alle deelnemers starten samen om 13.30 uur. De organisator voorziet soep, water, sportdrinks, yoghurt, fruit en een hapje. Wie onderweg pechheeft, krijgt technische bijstand. Er zijn aparte en verwarmde kleedruimtes en douches voor dames en heren.

DMD (De Marolse Duwers) Cycling Team organiseert Dwars door Kruishoutem in samenwerking met het gemeentebestuur van Kruishoutem, de brandweer en de politie.

Meer info: http://www.dmdcyclingteam.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.