Appartementsgebouw rijst op aan Dompel in centrum van Zingem

Zo zal de Dompel er na de bouw van het nieuwe appartementsgebouw uitzien.
HPB Zo zal de Dompel er na de bouw van het nieuwe appartementsgebouw uitzien.
Aan de Dompel in het centrum van Zingem rijst binnenkort een appartementsgebouw op met 14 flats. Het drie bouwlagen tellende gebouw komt op het terrein van de vroegere Unic tussen de Kwaadstraat en Dorpsstraat.

Nadat de gemeente de omgeving van de Dompel een flinke opknapbeurt heeft gegeven, verandert het straatbeeld er binnenkort ook nog eens door de komst van een nieuw bouwproject.

Bouwheer van het drie bouwlagen tellende appartementsgebouw is de Kruishoutemse projectontwikkelaar HPB Bouw.

14 appartementen

“Het gaat om appartementen met twee en drie slaapkamers. De tweeslaapkamerappartementen hebben een oppervlakte van 95 tot 100 vierkante meter. De drieslaapkamerappartementen zijn 120 vierkante meter groot. De gelijkvloerse appartementen hebben een tuintje, die op de verdiepingen hebben een terras. Op de bovenste verdieping komen twee luxueuzere appartementen. Ook de nodige parkeerplaatsen zijn in de plannen voorzien”, verduidelijkt de Zingemse makelaar Christophe Hautekeete, die de verkoop van de veertien woonsten organiseert. De prijzen van de flats beginnen bij 230.000 euro.

De bouw is net gestart en verwacht wordt, dat de eerste bewoners er in de zomer van 2021 hun intrek zullen nemen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.