Zone 30 wordt ingevoerd in volledige Parkwijk

RV
De gemeenteraad van Kruibeke heeft het licht op groen gezet voor de invoering van een zone 30 in de volledige Parkwijk in Bazel. Het gaat om de uitvoering van een voorstel dat werd opgenomen in het mobiliteitsplan.

Volgende straten vallen binnen deze zone 30: Blauwe gaanweg, Dr. D’Hooghelaan, Eikenlaan, Parklaan, Vilain XIIII-laan en Wissekerkelaan.  Nadat de verkeersborden zijn geplaatst gaat het nieuwe snelheidsregime van kracht. De bestaande verkeersborden met een snelheidsbeperking van 30 km/uur voor de Polders van Kruibeke worden verwijderd. Die staan nu opgesteld in de Blauwe Gaanweg. De bestaande zone 30 in de Polders van Kruibeke zal hierdoor één geheel vormen met de nieuwe zone 30 in de Parkwijk.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Walter De Meulenaer

    Waarom geen 15 km/u? Dat is nog meer belachelijk. Streng controleren op een maximum snelheid van 50 is meer realistisch, of gaat het hier om de gemeentekas te spijzen?