Vijf medailles voor Gymfinity op Acro Cup

rv
De atleten van de Bazelse turnclub Gymfinity hebben deelgenomen aan de eerste editie van de Dinamic International Acro Cup in het Spaanse Valencia en meteen vijf medailles in de wacht gesleept.

De zes teams moesten zich meten met toppers uit onder meer Engeland, Spanje, Zwitserland, Israël en Oostenrijk. Alle teams brachten een uitstekende prestatie tijdens de kwalificatie en mochten hierdoor door naar de finale. Op de eerste finaledag behaalde Gymfinity een 1ste gouden medaille met Siena Willemsens en Joren Kluskens. Zaterdag was het aan de andere teams om hun finaleoefening te brengen. Vele supporters en sympathisanten waren afgereisd naar Valencia, waar zij zich duidelijk lieten horen toen Gymfinity opnieuw vier medailles in de wacht sleepte. Seppe Geusens & Yani Van Den Weyngaert wonnen net als Elina Poorteman & Yana Rotthier zilver. Dot Van Herck, Colette Helincks & Lieke Helincks gingen met brosn naar huis en voor Lauren Caeyers, Tyana Maris & Maïté Sterckx was er eveneens een gouden plak.

Deze competitie was een alvast een goede voorbereiding voor de komende selectiewedstrijden voor de Europese Kampioenschappen later dit jaar in Israël.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.