Verschillende meldingen van exhibitionist op jaagdpad in polder

De man slaat vooral toe op het jaagdpad op de dijken in de Polders van Kruibeke.
Kristof Pieters De man slaat vooral toe op het jaagdpad op de dijken in de Polders van Kruibeke.
Er zijn de voorbije week al enkele meldingen gedaan van een exhibitionist die zich toont aan voorbijgangers op het jaagpad in de Polders van Kruibeke en langs de Schelde in Steendorp.

De man, die zich verplaatst per koersfiets, gaat meestal op dezelfde manier tewerk. Hij spreekt vrouwen aan en vraagt hen een papieren zakdoekje omdat hij dringend naar toilet moet. Nog voor de verbouwereerde dames in kwestie kunnen reageren laat hij echter zijn broek al zakken.

De feiten deden zich voor op klaarlichte dag. Volgens de slachtoffers gaat het om een verzorgde man van rond de vijftig met kort geschoren grijzig haar en een stoppelbaard. Hij is zo’n 1,80 meter groot en gespierd gebouwd.

De politie van de zone Kruibeke-Temse onderzoekt de zaak en vraagt slachtoffers meteen melding te maken. De plaatsen waar de man werd gesignaleerd zijn intussen opgenomen als hotspots voor de politiepatrouilles. Dit wil zeggen dat ze er vaker dan gewoonlijk langsrijden om een oogje in het zeil te houden.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • David Jury

    Ik heb die in temse nog niet gezien ik woon al meer dan 5 jaar in temse.