Kruispunt Nieuwstraat-Temsestraat afgesloten

rv

Na de herfstvakantie start fase 3 van de rioleringswerken in de Nieuwstraat in Rupelmonde. Hierdoor zal het kruispunt Temsestraat-Nieuwstraat worden afgesloten vanaf maandag 5 november tot en met vrijdag 16 november. In deze periode is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Er wordt in een omleiding voorzien via de Kalverstraat. Enkele haltes van De Lijn zullen tijdens fase 2 verplaatst of niet bediend worden. Vanaf 1 november vind je alle info hierover op www.kruibeke.be.

Fase 4 gaat door van 12 november tot en met 31 maart 2019. Gedurende deze periode wordt het deel van de Nieuwstraat tussen het kruispunt met de Temsestraat en het kruispunt met de Graaf Van Vlaanderenlaan afgesloten. Doorgaand verkeer in de Temsestraat is dan wel terug mogelijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.