Hinder in Bazelstraat, Houtenkruisstraat en Hondenstraat door werken Fluvius

Koen Moreau
Fluvius start op maandag 19 augustus met werken aan de nutsleidingen voor elektriciteit in de Bazelstraat, Houtenkruisstraat en de Hondenstraat. De werken worden uitgevoerd in vier fases en zullen 30 tot 32 werkdagen duren.

In een eerste fase wordt gewerkt in de Bazelstraat (tussen de Oude Kruibekestraat en Houtenkruisstraat). Die fase duurt tot eind deze maand. De werfzone bevindt zich op het voetpad. Doorgaand verkeer kan via tijdelijke verkeerslichten alternerend passeren. Het fietspad richting Kruibeke is onderbroken. Fietsers worden omgeleid via de Houten Kruisdam en Trammeland.

De tweede fase is in de Houtenkruisstraat tussen de Bazelstraat en de Boerenstraat. De werken zijn gepland van 26 augustus tot 6 september. Het stukje waar de werken plaatsvinden, is niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Er wordt in een lokale omleiding voorzien. Fase 3 is in de Houtenkruisstraat (tussen Boerenstraat en Hondenstraat) van 2 tot 14 september. De vierde fase tot slot is in de Hondenstraat van 9 tot 21 september.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.