Fanfare Sint-Jozef organiseert kinderconcert

rv
Fanfare Sint-Jozef uit Rupelmonde brengt op zondag 31 maart een kinderconcert. Het wordt een muzikaal verhaal over de reizen van Mercator, gebracht door actrice Paula Stulemeijer uit Rupelmonde.

Het kinderconcert gaat door op zondag als start-activiteit van de Chiro en Scouts. Er wordt verzameld om 13.30 uur op de Chiro- en Scoutskoer. Onder begeleiding van trommelaars gaat het vervolgens naar de Sint-Jan Berchmanssschool waar om 13.45 uur het concert plaatsvindt. Door de kinderen op een speelse manier in contact te brengen met muziek, voordracht, en acteren, willen de muzikanten van Sint-Jozef de jongeren stimuleren om hun voorbeeld te volgen.

De ouders van de kinderen zijn eveneens zeer welkom. En ze mogen zelfs wat langer blijven, want om 15.30 uur volgt een tweede duo-concert door de fanfare Sint-Jozef uit Rupelmonde samen met de fanfare De Moedige Vlamingen uit Lokeren met als titel ‘De Troubadours zijn in de stad’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.