Circus Barones brengt nieuwe show ‘Surprise’ (en jij kan gratis duoticket winnen)

rv
Het rondreizende Circus Barones komt met de nieuwe show ‘Surprise’ naar Kruibeke. Dinsdag 2 april om 18 uur en woensdag 3 april om 15 uur strijkt het circus neer aan het Onze-Lieve-Vrouwplein. 

Na de succesvolle tournee van vorig jaar, die de naam ‘Reis rond de wereld’ droeg, liet het circus zich dit jaar inspireren door de sprookjes van Disney. De inmiddels beroemd geworden clown Patatje zal het publiek meevoeren met zijn vliegend tapijt naar het sprookjesland van Duizend-en-een-nacht. Zoals de naam van het programma doet vermoeden, wil men de toeschouwer dit jaar vooral verrassen en verbazen. Er is alvast een act die uniek is in Europa en voor de eerste maal in België te zien: vier jonge Hongaarse dames zullen hoog in de nok van het circus acrobatische kunsten uitvoeren op een draaiende carrousel. Verder zijn er ook een nieuwe piste en lichttechnieken.

Win een gratis duoticket

Het Laatste Nieuws mag vijftien duotickets weggeven voor de voorstelling op dinsdag 2 april om 18 uur. Eén duoticket heeft een waarde van 50 euro. Deelnemen kan door naam en adres en de vermelding ‘actie HLN’ te mailen naar circusbarones.secretariaat2@gmail.com. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en moeten zich aanmelden op vertoon van identiteitskaart en de mail.

rv
rvReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.