CD&V is rond met lijst

Kristof Pieters

CD&V Kruibeke is rond met haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zoals al bekend zal Filip Vercauteren de lijst trekken en OCMW-voorzitter Pia De Monie is lijstduwer. De uittredende schepenen Dirk De Ketelaere en Erik Blommaert staan op 3 en 4 en ook de gemeenteraadsleden Annick Huyghe (5), Guido Paelinck (6), Johan Arnout(14) en OCMW-raadsleden Dries Canfyn (7), Els De Bock  (11) , Thomas Laureys (9) en Maria Van Ruyssevelt (19) zijn terug van de partij. “Met deze mensen kunnen we met de nodige ervaring en expertise verder werken aan het beleid dat we deze legislatuur hebben uitgezet”, zegt Vercauteren. 

Daarnaast zijn er 10 nieuwe gezichten die hun eerste stap in de lokale politiek zetten. De nieuwe kandidaten zijn : Isolde Coens (2), Dorien Ledent (8), Kris Smet (10), Amber Borghgraef (12), Monique Meersmans (15), Hubert De Gendt (16), Guy Fosté (20), Wendy Buytaert (22) Geert Magerman (23) en Koen Maris (24). Nog 4 bestuursleden vervolledigen de lijst. Marc De Mayer (14)( bestuurder van GHMB), Ingrid Anné (17)(buurt ambassadeur Cauterhoek), Monique Van Der Veken-Verheyden (18) (voormalig schepen van Temse) en Greta Van Osselaer (21) (voormalig gemeenteraadslid). “Onze ambitie ligt hoog. Wij willen graag de leiding nemen als we van de kiezer hiervoor het vertrouwen krijgen”, zegt Vercauteren nog. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.