Bazelstraat maandag onderbroken door nutswerken

google
Op maandag 7 oktober worden er in opdracht van Fluvius nutswerken uitgevoerd in de Bazelstraat, ter hoogte van het kruispunt met de Kapelstraat.

De weg wordt volledig onderbroken voor doorgaand verkeer vanaf 7 uur tot en met 18 uur. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren. De handelaars in de zone blijven steeds bereikbaar via één kant. Er is een omleiding richting Kruibeke via de Holsthumstraat, Polderstraat, Broekdam-Zuid en Broekdam-Noord. Opgelet: deze straten worden ook enkelrichting.

Richting Bazel moet het verkeer via de Kattestraat, Moldovitalaan, Anne Frankstraat, Anton Van Wilderodestraat Filip De Pillecynstraat en Camille Huysmansstraat. Vanaf de Moldovitalaan wordt ook op dit traject eenrichtingsverkeer ingevoerd.

Ook de bussen van De Lijn volgen de omleiding. Niet-bediende haltes zijn de Mercatorstraat (beide richtingen) en Dorp (richting Antwerpen). Er komen Vervanghaltes in de Moortelstraat (beide richtingen).
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • benny van hoyweghen

    Dan kunnen ze in één keer ook de putten in het fietspad wat opvullen. Één echte schande.