Banale aanrijding veroorzaakt zware verkeershinder op E17

Kristof Pieters
Een vrij banale aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen heeft donderdag het verkeer tijdens de avondspits op de E17 en de Antwerpse Ring richting Gent zwaar verstoord.

Omstreeks 14.50 uur werd een Volvo die op de linkse rijstrook reed ter hoogte van de afrit Kruibeke richting Gent door een vrachtwagen op de middenrijstrook aangetikt. De bestuurder van de Volvo werd daardoor tegen de betonnen jersey op de middenberm geduwd, waardoor de wagen flink wat schade opliep en midden op de weg tot stilstand kwam. Beide bestuurders bleven ongedeerd, maar twee van de drie rijstroken raakten versperd. De flessenhals zorgde ervoor dat het verkeer vrijwel stil stond. In een mum van tijd reikte de file tot ver op de Antwerpse Ring met hoog oplopende wachttijden. Na een goed half uur kon de rijbaan weer vrijgemaakt worden maar de avondspits ondervond heel wat hinder.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.