Auto brandt volledig uit op E17, twee inzittenden blijven ongedeerd

Kristof Pieters
Op de E17 is dinsdagochtend een auto in vlammen opgegaan. De twee inzittenden konden zich tijdig in veiligheid brengen maar hun wagen brandde volledig uit.

De chauffeur merkte rond 2 uur plots een rookontwikkeling op in zijn voertuig. Zo’n kilometer voor de afrit Haasdonk/Bazel kon hij de Mercedes nog net op tijd veilig op de pechstrook tot stilstand brengen en samen met zijn passagier de wagen verlaten. Zelf blussen zat er niet in, want de vlammen grepen zeer snel om zich heen. Bij aankomst van de brandweer van de posten Kruibeke en Linkeroever stond de wagen reeds volledig in lichterlaaie. Een technisch defect in het motorgedeelte ligt naar alle waarschijnlijkheid aan de basis van de brand. Tijdens de interventie was één rijstrook afgesloten maar het verkeer ondervond door het nachtelijke uur geen hinder.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.