Annelien Bakkers wint kleurwedstrijd jaarmarkt Bazel

Kristof Pieters
Om de jaarmarkten in Kruibeke nieuw leven in te blazen, organiseerde het gemeentebestuur een kleurwedstrijd voor alle leerlingen van de basisscholen. Kaat Van Daele won de wedstrijd in Kruibeke en nu is ook de winnaar voor Bazel bekend. Annelien Bakkers werd uit de 29 inzendingen gekozen en mocht een geschenkbon van de Bazelse ijsjesmaker ‘Knut’ in ontvangst nemen. Dit weekend is het jaarmarkt in Rupelmonde.

Ook tijdens die jaarmarkt kunnen kinderen hun kans wagen. De kleurplaten werden verdeeld via de basisscholen in Rupelmonde. Wie zijn/haar tekening binnenbrengt bij de stand van de Landelijke Gilde, maakt kans op een lekker prijs.

De jaarmarkt van Rupelmonde gaat door op zaterdag 12 oktober vanaf 14 uur. Om de parkeerdruk in Rupelmonde enigszins te verlichten, worden de paarden op het Mercatoreiland opgesteld. Het lopen met de dieren gebeurt tussen de kegels en het kruispunt met de Kasteelstraat. In de Priester Saveynstraat kan je de kleine paarden, ezels en andere dieren zien. De kinderen kunnen zich uitleven op de kermisattracties.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.