1 op 4 te snel op Nieuwe Baan

Photo News
De politie van de zone Kruibeke-Temse heeft op verschillende plaatsen snelheidscontroles gehouden. Op de Nieuwe Baan in Bazel was in verhouding het grootst aantal bestuurders in overtreding, bijna 1 op 4 werd op de bon geslingerd.

In totaal werden er op de Nieuwe Baan 135 voertuigen gecontroleerd en 35 geflitst. In de Temsestraat in Rupelmonde waren er 7 chauffeurs in overtreding op een totaal van 63.

In Temse werd het grootst aantal overtredingen vastgesteld op de N16. Daar werden 49 voertuigen geflitst maar dan wel op een totaal van 1.115 wagens. Procentueel waren er meer overtredingen in de Veldstraat want daar werden 27 bestuurders beboet op een totaal van 163. In de Gentstraat waren er 25 hardrijders op een totaal van 318 en in de Kouterstraat werd welgeteld 1 chauffeur geflitst op 160. Nog beter deed de Houtbriel want daar was niemand van de 41 gecontroleerde chauffeurs in overtreding.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Spandel

    Zijn er 'duidelijke en grote' verkeersborden (snelheidsbeperking) geplaatst waar je niet naast kunt kijken? 't Is me al opgevallen dat er héél kleine zijn die zo ver van de rijbaan geplaatst werden dat de snelheidsbeperking precies meer bedoeld is voor de voetgangers. Even verder kom je dan wél een bord tegen van 'einde snelheidsbeperking' zonder dat je wist dat er een snelheidsbeperking was!