Recyclagepark maanden dicht door werken aan Woluwedal en Tramlaan

Het recyclagepark van Kraainem sluit maandag voor enkele maanden de deuren.
Baert Marc Het recyclagepark van Kraainem sluit maandag voor enkele maanden de deuren.
Door werken aan het Woluwedal en de Tramlaan sluit het recyclagepark van Kraainem op maandag 5 augustus de deuren. Al zeker tot de lente kunnen de inwoners in het recyclagepark in buurgemeente Wezembeek-Oppem terecht.

Op maandag 5 augustus start de tweede fase van de heraanleg van het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe en ook de Tramlaan in Kraainem wordt tussen het kruispunt met de Woluwelaan en de Kleinenbergstraat onder handen genomen. Daar komt een gescheiden rioleringsstelsel, waarna de rijweg zelf vernieuwd wordt. Ook wordt de bocht naar Kraainem verzacht, waardoor een stukje van het recyclagepark ingenomen moet worden. Het is al de tweede keer dat het recyclagepark dicht moet door de werken op en rond het Woluwedal. Twee jaar geleden bleven de deuren ook al enkele maanden gesloten.

Zes maanden dicht

Afvalintercommunale Incovo maakt van de sluiting gebruik om het park wat uit te breiden. Tegelijkertijd komt er ook een koolwaterstofafscheider zodat aan de milieuvoorwaarden voldaan kunnen worden. De werken zullen in totaal zes maanden in beslag nemen. Tot dan kunnen de inwoners van Kraainem in het recyclagepark van Wezembeek-Oppem terecht met hun afval. De openingsuren zijn identiek aan die van Kraainem. Ook de vaste parkbeheerder maakt tijdelijk de verhuis naar Wezembeek-Oppem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.