Winkelcentrum K verwelkomt vijf nieuwe winkels, waarvan één met enkel kerstdecoraties

Mario Dhont in Santa’s Magic Shop.
Henk Deleu Mario Dhont in Santa’s Magic Shop.
Winkelcentrum K in Kortrijk verwelkomt vijf nieuwe winkels. De nieuwkomers zijn Santa’s Magic Shop, Santé Sauvage, 4Geeks, France Coque en Eyes + More. “We doorbreken met deze vijf nieuwe concepten de op mode gerichte branchemix in K in Kortrijk door meer variatie te brengen en meer op beleving in te zetten”, zegt K-shoppingmanager Nicole Bats. 

In Santa’s Magic Shop ontdek je de mooiste kersttrends en -decoraties. Santa’s Magic Shop zit op de eerste verdieping, tussen modezaken C&A en Zara. Ook sinds kort open is Santé Sauvage, waar je verrassende producten kan kopen om er jonger uit te zien en meer energie te krijgen en waar je deskundig advies over je gezondheid krijgt. Maar niets is wat het lijkt. Ontdek zelf het geheime verhaal achter het mysterieuze merk. Santé Sauvage zit op de eerste verdieping, in de buurt van modezaak H&M. Wie fan is van film, tv of manga- en animefiguren, kan zich uitleven in 4Geeks. De winkel opent op zaterdag 19 oktober op de eerste verdieping, in de buurt van modezaak Zara. Vierde nieuwkomer vanaf begin december is France Coque met trendy hoesjes en accessoires voor je smartphone. France Coque komt op het gelijkvloers, waar nu eetstand Hello Sushi nog zit. Hello Sushi verlaat K eind november. Ook op het gelijkvloers opent begin 2020 Eyes + More met trendy en comfortabele brillen aan één en dezelfde prijs. Eyes + More komt in het pand waar modezaak IKKS zit. IKKS verlaat het winkelcentrum.

Je ontdekt er de nieuwste kersttrends.
Henk Deleu Je ontdekt er de nieuwste kersttrends.

Warmste Week

Er zitten nog nieuwkomers aan te komen in K. “De onderhandelingen met enkele andere nieuwe kandidaat-huurders zitten in een laatste fase”, zegt Nicole Bats. “We informeren van zodra de contracten definitief afgerond zijn. We komen verder rond de eindejaarsperiode met enkele unieke evenementen in het kader van de Warmste Week op Studio Brussel. Ook hier informeren we later over.”

En kerstdecoraties.
Henk Deleu En kerstdecoraties.
De winkel zit op de eerste verdieping, tussen Zara en C&A
Henk Deleu De winkel zit op de eerste verdieping, tussen Zara en C&A
Aan leuke spulletjes geen gebrek.
Henk Deleu Aan leuke spulletjes geen gebrek.
Er komt al meteen behoorlijk wat volk over de vloer.
Henk Deleu Er komt al meteen behoorlijk wat volk over de vloer.
De sint moet nog komen, maar de kindjes kijken ook al naar kerst uit.
Henk Deleu De sint moet nog komen, maar de kindjes kijken ook al naar kerst uit.
Je kan er volop snuisteren.
Henk Deleu Je kan er volop snuisteren.
De Kerstman ontbreekt niet.
Henk Deleu De Kerstman ontbreekt niet.
Er staan ook speciale kerstbomen.
Henk Deleu Er staan ook speciale kerstbomen.
De zaak is een bezoekje waard.
Henk Deleu De zaak is een bezoekje waard.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.