Was Dries Mertens in Kortrijkse zomerbar Azuro
aan het feesten?

De foto in Azuro met (vlnr) Sam Deroo, Alessio Staelens, Christophe Compernolle en Kevin Polfliet.
Kos De foto in Azuro met (vlnr) Sam Deroo, Alessio Staelens, Christophe Compernolle en Kevin Polfliet.
Opschudding in zomerbar Azuro in Kortrijk donderdagavond, waar Dries Mertens, Rode Duivel en speler bij Napoli, werd gespot. Of zo leek het toch. Het ging in feite om lookalike Kevin Polfliet. Hij was in het gezelschap van kapitein Sam Deroo van het nationaal volleybalteam Red Dragons, Alessio Staelens,  zoon van gewezen Rode Duivel Lorenzo Staelens en vriend Christophe Compernolle.
Dries Mertens? Nee, toch niet, het is lookalike Kevin Polfliet.
Kos Dries Mertens? Nee, toch niet, het is lookalike Kevin Polfliet.

Het ging natuurlijk niet om de echte Dries Mertens. Die geniet samen met Kat Kerkhofs van een welverdiende vakantie in Cuba. Maar wel om lookalike Kevin Polfliet (31) uit Markegem bij Dentergem, magazijnier bij Kemtex in Deinze. De vrijgezel heeft dezelfde haarsnit als Dries Mertens, hetzelfde baardje en ook een beetje dezelfde neus en vorm van gezicht. “Het begon drie, vier jaar geleden, toen ik mijn baardje liet groeien”, vertelt hij. “Ik word er vooral tijdens weekends, als ik uitga, over aangesproken. Ik vind dat chic ja, als de meisjes me met Dries vergelijken. Want ik ben zelf een fan van hem. Dries Mertens is een hele goeie voetballer en ‘down to earth’. Geen dikke nek, net zoals ikzelf. We vonden het wel een grappig idee, om die foto te nemen in zomerbar Azuro. Waar we met vier vrienden hadden afgesproken om eentje te drinken. Ik hoop dat Dries Mertens het artikel leest, zelfs in Cuba. Dries, laat ons samen echt een pint drinken in Azuro. En neem Katje ook maar mee.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.