Warmste Wens steunt laatste dromen van ongeneeslijk zieke mensen

De cheque werd woensdag overhandigd, op de verlaagde Leieboorden nabij Krok Ubuntu
Kos De cheque werd woensdag overhandigd, op de verlaagde Leieboorden nabij Krok Ubuntu
Het initiatief ‘Warmste Wens’ aan de verlaagde Leieboorden in Kortrijk brengt 747 euro voor Wens ambulancezorg op. Die vzw vervoert met vrijwilligers en professioneel medisch materiaal patiënten in alle comfort, om hun laatste wensen mogelijk te maken. Zoals voor de laatste keer hun huisdier knuffelen, nog één keer de zee zien of nog een laatste keer hun geboortehuis bezoeken.

De Warmste Wens was een organisatie van de nieuwe vzw Van Ons Naar Creatie en/of Klank (V.O.N.C.K). Het evenement op de verlaagde Leieboorden, ter hoogte van croquebar Krok Ubuntu, vond plaats tijdens De Warmste Week op Studio Brussel. Het omvatte op donderdag 19 december de opening van het opvallende houten kunstwerk De Wenslamp, live optredens van Am’Brass en Camel’s Drop op vrijdag 20 december, een sprookjesverteller en de vriendengroep cosplay 4 life op zaterdag 21 december, een optreden van Calypso op zondag 22 december en shows van lokale dj’s op maandag 23 december. De cheque werd afgelopen woensdag overhandigd, in aanwezigheid ook van een team van Wens ambulancezorg.

De cheque van 500 euro. Er was ook nog een extra storting van 247 euro om tot het totaalbedrag van 747 euro te komen
Kos De cheque van 500 euro. Er was ook nog een extra storting van 247 euro om tot het totaalbedrag van 747 euro te komen