Warmste Week denkt aan lokaal talent

Het Kortrijkse Divided speelde maandag op het Tranzit-podium
Henk Deleu Het Kortrijkse Divided speelde maandag op het Tranzit-podium
Op het Nelson Mandelaplein kwamen tijdens de Warmste Week op muziekvlak niet alleen de grote namen het beste van zichzelf geven, er was ook ruimte voor lokaal talent. De groepen en artiesten kregen daarvoor een plaatsje op het Tranzit-podium. 

“Studio Brussel heeft ons gevraagd om een programma samen te stellen”, aldus Tom Vangheluwe van Wilde Westen. “Wat we dan natuurlijk hebben gedaan. Ook andere organisaties komen aan de beurt.” Naast Wilde-Westen werden de optredens gecureerd door het sociaal-artistiek project De Stroate en het partycollectief Criss Cross.

Maandag was de laatste dag dat het Tranzit-podium ter beschikking stond aan jonge groepen. Onder meer Divided (foto), Whorses en PingPongClub passeren de revue. “We zijn blij dat we dit hebben mogen doen”, klinkt het bij de jongens van Divided.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.