Warmste Week: aanschuiven om op het Nelson Mandelaplein te kunnen

Het was weer goed druk vandaag bij de Warmste Week. Op momenten was het zelfs aanschuiven om op het Nelson Mandelaplein te kunnen.
Henk Deleu Het was weer goed druk vandaag bij de Warmste Week. Op momenten was het zelfs aanschuiven om op het Nelson Mandelaplein te kunnen.

Het was weer goed druk vandaag bij de Warmste Week. Op momenten was het zelfs aanschuiven om op het Nelson Mandelaplein te kunnen. Onder meer omstreeks 19u stond er een lange rij aan te schuiven. Maar het zag er erger uit dan het was. “We hebben amper een paar minuten moeten aanschuiven”, zeggen Tom Laridon en Sophie Devos uit Aalbeke. “Het schoof echt heel vlotjes op. Waarom we komen? Voor de sfeer. Het gebeurt niet elk jaar dat de Warmste Week zo dicht bij huis komt, he. Zelf hebben we geen actie op poten gezet, maar het regende wel acties in onze onmiddellijke omgeving. Op die manier hebben we het goede doel toch ook vaak gesteund de voorbije weken.” 

Het was weer goed druk vandaag bij de Warmste Week. Op momenten was het zelfs aanschuiven om op het Nelson Mandelaplein te kunnen.
Henk Deleu Het was weer goed druk vandaag bij de Warmste Week. Op momenten was het zelfs aanschuiven om op het Nelson Mandelaplein te kunnen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.