Vrouw gaat (bijna) naakt voor gratis tattoo: “Ik schaam me niet en doe het voor het plezier”

Dominique Bourguillioen op de Vlasmarkt, bij de shop van Tattoo Mike.
Henk Deleu Dominique Bourguillioen op de Vlasmarkt, bij de shop van Tattoo Mike.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De hittegolf inspireerde Kortrijkzaan Tattoo Mike tot een hilarische oproep: “Kom naakt naar mijn shop en krijg een gratis tattoo.” Dominique Bourguillioen (23) uit Harelbeke ging spontaan op het aanbod in. En liet de tattoo ‘GRL PWR no shame’ op haar kuit zetten. “Ik hoef me nergens voor te schamen. Ik doe het gewoon voor het plezier. ‘You only live once’”, vertelt ze.

Tattoo Mike zette woensdagochtend vanuit zijn bad een bizar filmpje op Facebook, waarin hij zich tot meisjes tussen 19 en 25 jaar richtte en hen een gratis tattoo aanbood, in ruil voor een naakt bezoek aan zijn shop op de Vlasmarkt. Niemand die dacht dat er iemand op in zou gaan. Tot zelfstandig elektricien Dominique Bourguillioen opdaagde. De vriendin van studente Ashley Decoo (18) uit Wevelgem ging prompt uit de kleren. Een vleeskleurig slipje aanhouden mocht nog net. Ze stak bijna naakt de Vlasmarkt over, van café Ziggy tot aan de tattooshop. En hield haar handen zedig voor haar borsten. Geen boegeroep op de terrasjes op de Vlasmarkt, maar applaus.

Dominique wandelde van café Ziggy over de Vlasmarkt naar de tattooshop. Haar mama Nicole D’Haese (links) en haar vriendin Ashley Decoo kijken geamuseerd toe.
Henk Deleu Dominique wandelde van café Ziggy over de Vlasmarkt naar de tattooshop. Haar mama Nicole D’Haese (links) en haar vriendin Ashley Decoo kijken geamuseerd toe.

“Mijn dochter is een meisje met ‘power’. Ze is niet verlegen om te tonen dat ze lesbisch is. Ze komt er openlijk voor uit. Ik sta volledig achter haar. Een zeg nu zelf, een streepje naakt, dat is toch allemaal niet erg.

Mama Nicole D’Haese

Niet verlegen

Dominique vreest geen negatieve reacties. “Ik trek me daar niets van aan. Ik aanvaard mezelf zoals ik ben. En ik ben fier op mijn lichaam. Ik hapte niet toe om geld uit te sparen, maar voor het plezier. En om Tattoo Mike een hak te zetten. Hij kan veel meisjes krijgen, maar mij krijgt hij nooit”, lacht ze. “Dominique is een hele lieve, die iedereen helpt en aanvaardt zoals hij of zij is”, zegt haar vriendin Ashley, met wie ze pas samen is. “Het klikt. We kunnen goed praten, we maken veel plezier en vertrouwen elkaar door en door.” Ook Nicole D’Haese, de mama van Dominique, heeft geen problemen met haar stunt. “Mijn dochter is een meisje met ‘power’. Ze is niet verlegen om te tonen dat ze lesbisch is. Ze komt er openlijk voor uit. Ik sta volledig achter haar. Een zeg nu zelf, een streepje naakt, dat is toch allemaal niet erg?”, aldus de mama. “We zijn toch allemaal naakt geboren? Niemand wordt in een kostuum geboren”, vult Rudolf de Herckenrode aan, een vriend van de mama.

En of het plezant was!
Henk Deleu En of het plezant was!

Het leven is veel te serieus geworden. Mag het nog ja, af en toe een beetje plezier hebben?

Tattoo Mike

250 euro door de neus geboord

Wat bezielde Tattoo Mike met zijn bizarre oproep? Hij ziet zich op die manier zo’n 250 euro door de neus geboord. Want de tattoo ‘GRL PWR no shame’ wordt op de rechterkuit van Dominique netjes gecombineerd met de afbeelding van een jonge vrouw. “Sommige tattoo-artiesten vinden mijn oproep eigenlijk maar niets”, vertelt Tattoo Mike, die in een ver verleden nog als verleider in de realityserie Temptation Island zat. “Het leven is veel te serieus geworden. Mag het nog ja, af en toe een beetje plezier hebben? Ik heb liever een tof verhaal zoals de stunt van Dominique dan dat ik de zoveelste droevige historie hoor. Maar ik weet dat ik zot ben (lacht).”

De print van de tattoo.
Henk Deleu De print van de tattoo.
De gratis ‘GRL PWR no shame’-tattoo wordt gecombineerd met het gezicht van een jonge vrouw.
Henk Deleu De gratis ‘GRL PWR no shame’-tattoo wordt gecombineerd met het gezicht van een jonge vrouw.60 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ellen Vangee

  Goeie reclame en iemand loopt er stom weg in...

 • Orphée David

  Ik vind, leven en laten leven! Maar welk voorbeeld geven we hier aan onze jongeren? Ze is niet naakt en bedekt haar borsten idd maar toch vind ik dit niet kunnen. Je mag en moet trots zijn op jezelf maar dit is niet de juiste manier om dat te tonen. "Naakt" voor een tattoo die je niet eens zelf gekozen hebt. En nee ik ben niet preuts. Maar ik heb wel mijn trots

 • willy verbeeck

  Ik begrijp er niks van, de wereld is compleet gek geworden! Binnenkort als er ergens een overval gepleegd wordt zal men nog zeggen "de dader is makkelijk te vinden want hij had GEEN tatoeages" ongelofelijk, jezelf zo laten verminken.

 • Jimmy Salau

  Gaan vrouwen nu al naakt voor een tattoo? Ewa kga morge ook naakt naar daar, ah nee ga ni Ben geen vrouw... Mss heeft die tattoo gast Al lang geen naakts Dame meer gezien vandaar die actie, vind het vooral grappig maar ale proficiat me haar nieuwe tattoo zekers xD Europa word gekker met de dag

 • Tuur Van Loock

  Als ik de commentaar lees van de mannen hier ben ik beschaamd om man te zijn.. 'we zien haar borsten niet helemaal' wa nen hoop oude rukkers zit hier bij een.