Vincent Van Quickenborne voor tweede keer papa: “Welkom, Scott”

Scott, het zoontje van Vincent en Anouk, werd dinsdagochtend geboren.
Kos Scott, het zoontje van Vincent en Anouk, werd dinsdagochtend geboren.
Apetrots zijn ze: Anouk, Vincent en Bo.
Deleu Apetrots zijn ze: Anouk, Vincent en Bo.
Burgemeester Vincent Van Quickenborne (45) is voor de tweede keer papa. “Welkom Scott, in jouw nieuwe wereld”, laat de burgemeester weten. Scott zag dinsdagochtend om 8.13 uur het levenslicht in de materniteit van het ziekenhuis AZ Groeninge. Scott is 47,5 centimeter lang en weegt 3,070 kilogram.

“Mama Anouk stelt het zeer goed. We zijn apetrots”, aldus Van Quickenborne (Team Burgemeester-Open Vld). De bevalling was voor 2 april uitgerekend, maar Scott besliste om een weekje vroeger van zich te laten horen. Scott is het broertje van Bo, geboren op Moederdag 9 mei 2016. Zo komt voor Vincent Van Quickenborne en zijn vrouw Anouk Sabbe (36) ook een koningswens uit, nu ze een dochter en een zoon hebben. 

Vincent Van Quickenborne en Anouk Sabbe huwden in juni 2014 voor de wet in het stadhuis, gevolgd door een volksfeest op de Grote Markt. In augustus 2014 trouwden ze voor de kerk. Het koppel leerde elkaar in 2009 in café De Geverfde Vogel kennen, op de afterparty toen Kortrijk de finale van het VTM-programma Mijn Restaurant had gewonnen. Anouk Sabbe werkt in de marketingdienst van Cortina Schoenen in Oudenaarde.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bruno Vancraeynest

    Proficiat aan kwieke en zijn madam.

  • brigitte franckaert

    Proficiat met Scott!