VIDEO. Scouts en Chiro scoren met
zelfgebouwde splash

De zelfgebouwde splash van de scouts in Heule.
Kos De zelfgebouwde splash van de scouts in Heule.

Je raakt niet in Bellewaerde om er met deze hittegolf af te koelen in de River Splash of de Splash Niagara? Geen probleem, dan bouw je er toch gewoon zelf eentje. De scouts in Heule speelden het klaar afgelopen weekend. Ze bouwden hun eigen splash. Een constructie met houten balken, een zeil om op naar beneden te glijden en een waterbak beneden. Spectaculair en leuk om te doen. De zelfgebouwde splash was druk bezet afgelopen weekend. Want de scouts in Heule verbroederden met Chiro Stine in Heule en Chiro Tsjoef in Heule-Watermolen. Zelf deze splash eens uitproberen? Dat zal helaas niet meer lukken. “Hij moet jammer genoeg weer afgebroken worden, want we nemen de balken mee op zomerkamp”, laten de scouts van Heule op Facebook weten.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jojo HOORNAERT BENOIT

    Knap gedaan, maar wel geen primeur; deze constructie werd bijna 10 jaar geleden al eens gecreëerd door de Scouts en Gidsen van Deerlijk op hun jaarlijkse FancyFair..