VIDEO. Fan van stadsfestival Sinksen? Koop nu een exclusief T-shirt!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.
stad Kortrijk
Begint het al te kriebelen voor het stadsfestival Sinksen van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni in Kortrijk? Rep u nu al als de bliksem naar de dienst Toerisme in het museum 1302 in het Begijnhofpark. Waar sinds dinsdagvoormiddag 200 exclusieve ‘Ist al Sinksen?’ T-shirts te koop zijn.

De stad Kortrijk liet de T-shirts speciaal ontwerpen en uitwerken. De T-shirts in beperkte oplage zijn verkrijgbaar in het blauw en in het zalmrose-rood. Er zijn maten en modellen voor dames en heren (S-XL) en voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Volwassenen betalen 15 euro voor een T-shirt, kinderen 10 euro. Meer info staat op de Facebookpagina van de stad Kortrijk. Benieuwd naar Sinksen zelf? Alle info over de feesten staat op www.sinksen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.