VIDEO. Cast populaire Ketnetreeks #LikeMe komt naar Ring Shopping

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De cast van #LikeMe komt naar het Ring Shopping, op 13 april.
VRT De cast van #LikeMe komt naar het Ring Shopping, op 13 april.
De populaire Ketnetreeks #LikeMe, over tieners in een middelbare school en waarin gezongen en gedanst wordt op Vlaamse en Nederlandse klassiekers, komt naar het Ring Shopping.

Wie de hoofdrolspelers van de nieuwe fictiereeks met een hoog musicalgehalte wil ontmoeten, kan dat op zaterdag 13 april, vanaf 13.30 uur. Worden alvast verwacht: acteurs Francisco Schuster (Yemi), Joey Kwan (Kyona), Pommelien Thijs (Caro), Camille Dhont (Camille) en Maksim Stojanac (Vince). Wie de meet & greet met de cast vanop de eerste rij wil meemaken, komt best vroeg. Er wordt veel volk verwacht. Zowel jong en oud, want #LikeMe slaagt er met de bekende muziek van decennialang geleden in om generaties met elkaar te verbinden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.