Tractor ramt verkeerslicht: politie moet urenlang het verkeer regelen

Het verkeerslicht zag er wat sjofel uit, na de aanrijding.
Hans Verbeke Het verkeerslicht zag er wat sjofel uit, na de aanrijding.

Merkwaardig ongeval, maandagvoormiddag in het centrum van Bissegem. Een tractor die op de Meensesteenweg uit de richting van Wevelgem kwam, botste er tegen een verkeerslicht vlakbij het kruispunt met de Driekerkenstraat. Niemand raakte gewond maar door de klap kwam het verkeerslicht helemaal schuin te staan. De bovenzijde werd ook nog eens geraakt door de tractor, met vreemd ogende schade tot gevolg. Het verkeerslicht zelf hing te bengelen, als was het slecht aangebrachte kerstverlichting. Omdat er gevaar was dat één en ander naar beneden zou donderen, kwam de brandweer ter plaatse om de omving af te zetten. De politie moest urenlang het verkeer regelen voor de situatie opgelost was.

Minneke, het frivole vlassermeisje op de Plaats in Bissegem, was getuige van de aanrijding maar hield wijselijk haar mond.
Hans Verbeke Minneke, het frivole vlassermeisje op de Plaats in Bissegem, was getuige van de aanrijding maar hield wijselijk haar mond.
Het verkeerslicht zag er wat sjofel uit, na de aanrijding.
Hans Verbeke Het verkeerslicht zag er wat sjofel uit, na de aanrijding.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.