Tinus Vermeersch en Santiago Borja houden
duo-expo

De duotentoonstelling opent nu zondag
Be-Part De duotentoonstelling opent nu zondag
De Vlaamse kunstenaar Tinus Vermeersch en de Mexicaanse kunstenaar Santiago Borja houden tot 6 oktober een duotentoonstelling. Be-Part Kortrijk brengt hen voor de expo samen in de Paardenstallen in de Korte Kapucijnenstraat en een deel van de tuin van Broelkaai 6.

Ze werken in de expo allebei rond het idee van bedekking of bescherming. Kortrijkzaan Tinus Vermeersch creëert aan de hand van onder meer schilderijen en tekeningen zijn eigen surrealistische en mysterieuze microkosmos. Santiago Borja uit Mexico-Stad brengt meer monumentaal werk. “Kunst in de openbare ruimte is zowat de meest laagdrempelige manier om mensen van allerlei kunstvormen te laten proeven”, zegt schepen van Cultuur Axel Ronse (N-VA). “Deze tentoonstelling is een knappe volgende stap.” De duotentoonstelling opent op zondag 28 juli om 14 uur de deuren. Alle verdere info staat op https://bepartexhibitions.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.