Theater Rodenburg brengt West-Vlaamse komedie ‘Geskoept’

Theater Rodenburg is er klaar voor. We zien op de foto Pieter-Jan Mollie, Niels Vanlangendonck, Maxime Verthé, Thomas Debuigne, Thia Levecke, Jolien Persoone en Kimberly Arnoult.
TR Theater Rodenburg is er klaar voor. We zien op de foto Pieter-Jan Mollie, Niels Vanlangendonck, Maxime Verthé, Thomas Debuigne, Thia Levecke, Jolien Persoone en Kimberly Arnoult.

Theater Rodenburg brengt met ‘Eenmaal, andermaal: Geskoept’ een West-Vlaamse komedie in het OC in de Hellestraat in Marke. Odette Verschaeve staat centraal in het verhaal. Ze stelt samen met kleinzoon Jonas een team vakmensen samen. Het team gaat op zoek naar een kostbaar beeldje van Odette, gestolen door een lokaal veilinghuis. Maar het uitvoeren van het plan loopt niet van een leien dakje. Het script is van de hand van Thomas Debuigne en Niels Vanlangendonck. Pieter-Jan Mollie is de regisseur. Er zijn voorstellingen op vrijdag 26 en zaterdag 27 april om 20 uur en op zondag 28 april om 15 uur. Tickets kosten 10 euro. Info: www.theaterrodenburg.be.

De affiche van de komedie.
TR De affiche van de komedie.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.