Studio Brussel maakt kennis met reuzin Emma

Emma mocht een cheque van 10.500 euro overhandigen aan Make a Wish.
Henk Deleu Emma mocht een cheque van 10.500 euro overhandigen aan Make a Wish.
Studio Brussel heeft zondag kennis kunnen maken met reuzin Emma, de mascotte van de stad Kortrijk. Samen met de initiatiefnemers van de actie ‘Emma en de warmste boomhut’ kwam ze Make-a-Wish een cheque van 10.500 euro overhandigen.

Jef Vanderhaeghe van het Kuurnse bedrijf Artilignum schonk een boomhut die dinsdag wordt verloot. “De voorbije maanden verkochten Kortrijkse handelaars lotjes waarmee hun klanten die boomhut kunnen winnen”, vertelt centrummanager Miguelle Lust. “Elk lotje kostte 5 euro, en we hebben er in totaal dus 2100 verkocht. Per lotje dat verkocht werd, breiden we ook een rijtje wol bij aan de sjaal van reuzin Emma. Die sjaal is uiteindelijk 12 meter lang geworden, en de sjaal weegt 16 kilo.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.