Stiefvader langer in de cel op verdenking van slagen aan peuter

JHM
De 28-jarige Nederlander die in de cel zit omdat hij ervan verdacht wordt zijn stiefzoontje van twee jaar in coma te hebben geslagen, blijft verder aangehouden. Dat heeft de raadkamer vrijdagmorgen beslist. 

De 28-jarige Nederlander bracht het peutertje maandag in een comateuze toestand naar het ziekenhuis in Kortrijk. Daar werd het jongetje geopereerd en nadien naar het UZ in Gent gebracht. Ook daar werd het jongetje geopereerd. Het peutertje verkeerde in een kritieke toestand, maar zou nu toch al even bewogen hebben. Zelf schreeuwt de Nederlander zijn onschuld uit. Het waren de dokters in het ziekenhuis die de politie verwittigden omdat de verwondingen volgens hen door geweld werden veroorzaakt. Volgens Maxime Van Winckel, de advocaat van de man, moeten er nog heel wat andere pistes onderzocht worden. Hij gaat niet in beroep tegen de verdere aanhouding van zijn cliënt om het onderzoek niet te vertragen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.